Gepeperd lam in kruidensla

Voorbereidingstijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Europees
Porties 4 mensen

Ingrediënten
  

  • 400 gr lamsvlees
  • 700 gr kerstomaten
  • 2 el geplette zwart peper
  • 2 el olijfolie
  • 4 stuks lente-uien
  • 1 kopje peterselie, grof gehakt
  • 1 kl verse tijm
  • 1 kl groene peperbessen
  • 1 kl graanmosterd
  • 1 kl basterdsuiker
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1.5 el dragonazijn

Instructies
 

  • 1. Druk de gekneusde peper in het lamsvlees. Breng een beide kanten van het vlees olijfolie aan, bak vervolgens het vlees mooi goudbruin.
    2. Meng alle ingrediënten voor de kuidensla met 1 el water en kruid met peper en zout.
    3. Halveer de kerstomaten.
    4. Snij het lamsvlees in plakjes en serveer met de kruidensla en tomaatjes.
    Smakelijk!
Trefwoord gemakkelijk

Tags

Related Articles