Gepeperd lam in kruidensla
Voorbereidingstijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Europees
Porties 4 mensen
Ingrediënten
- 400 gr lamsvlees
- 700 gr kerstomaten
- 2 el geplette zwart peper
- 2 el olijfolie
- 4 stuks lente-uien
- 1 kopje peterselie, grof gehakt
- 1 kl verse tijm
- 1 kl groene peperbessen
- 1 kl graanmosterd
- 1 kl basterdsuiker
- 1 el extra vierge olijfolie
- 1.5 el dragonazijn
Instructies
- 1. Druk de gekneusde peper in het lamsvlees. Breng een beide kanten van het vlees olijfolie aan, bak vervolgens het vlees mooi goudbruin. 2. Meng alle ingrediënten voor de kuidensla met 1 el water en kruid met peper en zout. 3. Halveer de kerstomaten. 4. Snij het lamsvlees in plakjes en serveer met de kruidensla en tomaatjes. Smakelijk!
Trefwoord gemakkelijk